Selskabsmenuer

Sammensæt menu efter eget valg:

2 retter til 345,-

3 retter til 450,-

Tillæg for dyreryg pr. couvert 100,-

FORRETTER

Dampet roulade af rødtunge serveret med persille beurreblanc og friske slikasparges.

Ovnbagt lakseroulade med kinarejer og purløgscreme.

Kold dampet torsk med bund af parmaskinke serveret med olivenolie tilsat årstidens krydderurter.

Dampet flynder med hvide slikasparges, hollandaise og krydderurter.

Rimet laks med tzatziki, brødcroutons og krydderurter.

Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter.

Kold fisketallerken med et udbud af dagens fisk fra havet og søerne omkring Himmelbjerget.
Hertil forskellige garnituer og dressinger.

Ristet sommertorsk på mos af nye danske kartofler rørt med olivenolie, krydderurter og honning.

SUPPER

Svampecreme serveret med balsamico-marineret kylling bryst.

Piskeflødelegeret hummersuppe med kinarejer på pocheret æg og cognac.

Mild karrysuppe med fersk røget laks og purløg.

Blomkålssuppe monteret med piskefløde og brødcroutons.

HOVEDRETTER

Tournedos af oksemørbrad med frisk spinat soufflé og rødvinssauce.

Dansk kalv med spæd sommergrønt, små nye danske kartofler og mild Dijon creme.

Helstegt oksefilet af amerikansk OMAHA. Serveres med grilltomat, saute af rodfrugter og rødvinssauce.

Helstegt lammekam med ragout af tomat, hvidløg, mintgelé, lammesky og frisk agurkesalat.

Sprængt andebryst med sommergrønt og peberrodssauce

Braiseret kalvespidsbryst med persille vin Blanc og grønsagspickles.

Dyreryg fra skoven omkring Silkeborg med gele, waldorfsalat og årstidens grønt og vildtsky.

DESSERTER

Desserttallerken bestående af kage, hjemmelavet is, collis, slør og friske frugter.

Himmelbjergets hjemmelavede isdessert med frisk frugt.

Flamberet pære med karamelsky og softice.

Pandekager med mandeljuice og vanilieparfait.

Gateau Marcel med vanilieparfait og friske bær.

Æbletærte, æbleis, chips og æblesirup.

Italiensk Panna cotta med jordbærspejl og friske bær.

Tiramisu med amaretto.

NATMAD

Hjemmelavede frikadeller med let kartoffelsalat.

Spegeskinke med flødestuvet spinat

Pølsebord: 4 slags pølser med forskellig garniture samt brød og smør.

Aspargessuppe.

Hotdogs bar med det hele.