Påske

Påskefrokost Kl. 12.00 – 15.00

2 slags sild med karry salat.
1/2 æg og tomater.
Læsø rejer med krydder mayonnaise.
Rimmet vesterhavs laks med frisk ost og krydderurter.
Forskellige italienske og spanske specialiteter med oliven og artiskokker.
Små tatar af oksemørbrad med peberrod og æggeblomme.
Lune fiskefilet med remoulade og citron.
Frisk stenbider rogn med cremefraiche, rødløg og citron.
Fiske frikadeller med tyttebær og grov remoulade.
Røget sommer buk med purløgs røræg.
Marinerede blåmuslinger i urter.
Tarteletter med høns i asparges.
Helstegt lammekølle med mint gele.
Helstegt Kalvefilet stegt med hvidløg og timian.
Kartoffelsalat af nye små kartofler med forskellige krydderurter.
Græsk salat med feta og bøf tomater.
Marinerede friske slikasparges i olie eddike dressing.
Grøn salat med mormor dressing.
Italiensk gorgonzola med hakket løg og æggeblomme.
Fransk bonde brie med druer.
Tærte med cremefraiche.

Pris pr. couv. kr. 198,-
Stort kaffebord kl.15.00 – 17.00

Med diverse kager og bolle, samt vores egen Himmelbjerg lagkage

Pris pr. couv. kr. 88,-