Aftenmenu

Forretter/Starters

Rimet Vesterhavslaks med sennepscreme og krydderurter kr. 135,-
Salted salmon with dressing and herbs.

Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter kr. 135,-
Plate with Spanish and Italian specialities.

Klassisk rejecocktail serveret i højglas med asparges, caviar,
Læsørejer, sprød salat og Bloody Mary dressing kr. 128,-
Classic prawn cocktail.

Hovedretter/Main course

Fisk/fish

Pandestegt Vesterhavs rødspætte med sommergrønt, tyttebær,
agurkesalat og nye danske kartofler kr. 248,-
Panfried flounder.

Kød/meat

Steak af Great Omaha 250 gr. kr. 298,-
Steak of Great Omaha.

Tournedos (oksemørbrad) 250 g. kr. 310,-
Tournedos beef tenderloin.

Kødretter serveres med dagens kartoffel, sommergrønt, krydderurter og rødvinssauce. Served with season vegetables.

Dessert

Æbletærte med æble is, coulis og friske bær kr. 85,-
Apple tart with apple ice and fresh berries.

Sommer is serveret i højglas med skum, sirup og bær kr. 85,-
Ice cream served in high glass with fresh berries.

Flamberede pandekager med orangejuice, sommerbær og vanilje parfait kr. 85,-
Flamed pancakes with vanilla ice cream.

Ved valg af 3 ens retter TIL ALLE ved bordet kr. 385,-